SEO optimizacija

SEO optimizacija

Povećajte poziciju web stranice u rezultatima pretraživanja prema ključnim riječima uz SEO optimizaciju.

Nazovite odmah!

SEO optimizacija web stranice

SEO optimizacija web stranice

93% internetskih iskustava započinje s pretraživanjem, a 97% ljudi traži lokalne usluge ili proizvode putem interneta. Nalazi li se vaša web stranica na prvoj stranici rezultata u Google-u kada pretražujete ključne riječi povezane s vašom uslugom ili proizvodom? Ako ne, sigurno gubite veliki broj potencijalnih klijenata ili kupaca svojih proizvoda i usluga. Ne brinite! SEO optimizacija web stranice je rješenje.

Bez obzira kojom vrstom posla se bavite, SEO mora biti dio vaše online marketinške strategije. Više o SEO optimizaciji saznajte u nastavku, kao i što dobivate našom SEO optimizacijom te što nas čini drugačijima od naše konkurencije.

Pošaljite upit

Što je SEO optimizacija?

SEO optimizacija je proces uređivanja i stvaranja SEO friendly sadržaja web stranice, kao i uređivanje kôda web stranice da bi svaka stranica vašeg website-a bila rangirana na prvoj stranici pretraživača poput Googlea, Binga i drugih. Da bismo to postigli, moramo se osloniti na tri osnovna stupa uspješne SEO optimizacije:

Kvalitetan i originalan sadržaj

Vaša web stranica treba jedinstveni i bogat sadržaj s optimiziranim ključnim riječima kako bi bila visoko rangirana u rezultatima pretraživanja.

Povratne veze (backlinkovi) i recenzije

Povratne veze s drugih relevantnih i autoritativnih web stranica teško je pridobiti, ali za rangiranje web stranice backlinkovi su veoma važni.

Kôd i struktura web stranice

Vaša web stranica mora sadržavati uredan kôd kako bi je pretraživači mogli pronaći i indeksirati, a dobro kodirana stranica biti će brza i sigurna.

Što je uključeno u naše usluge optimizacije web stranice?

  • Analiza web stranica vaše konkurencije
  • SEO optimizacija sadržaja i kôda
  • Izrada novog sadržaja i stranica
  • Optimizacija za lokalni SEO
  • Izvješćivanje o rezultatima
  • Statistike Google Search Console alata
Pošaljite upit

Povećajte poziciju web stranice u rezultatima pretraživanja

Povećajte poziciju web stranice u rezultatima pretraživanja

SEO optimizacija je dugoročno najbolja investicija. Uz naše sposobnosti i premium alate garantiramo vrlo visoku poziciju u rezultatima pretraživanja!

Kontaktirajte nas!

Naši nedavni projekti

Naši nedavni projekti

Pogledajte cijeli portfelj