SEO

SEO

Povećajte poziciju web stranice u rezultatima pretraživanja prema ključnim riječima uz SEO – optimizaciju web stranice za tražilice.

Nazovite odmah!

SEO – Optimizacija web stranice

SEO – Optimizacija web stranice

93% internetskih iskustava započinje s pretraživanjem, a 97% ljudi traži lokalne usluge ili proizvode putem interneta. Nalazi li se vaša web stranica na prvoj stranici rezultata u Google-u kada pretražujete ključne riječi povezane s vašom uslugom ili proizvodom? Ako ne, sigurno gubite veliki broj potencijalnih klijenata ili kupaca svojih proizvoda i usluga. Ne brinite! SEO ili optimizacija web stranice je rješenje.

Bez obzira kojom vrstom posla se bavite, SEO mora biti dio vaše online marketinške strategije.

Pošaljite upit

Što je SEO?

SEO (Search Engine Optimization) ili optimizacija web stranice za tražilice je proces uređivanja i stvaranja SEO friendly sadržaja web stranice, kao i uređivanje kôda web stranice da bi svaka stranica vašeg weba bila rangirana na prvoj stranici pretraživača poput Googlea, Binga i drugih. Da bismo to postigli, moramo se osloniti na tri osnovna stupa uspješne optimizacije web stranice:

Kvalitetan i originalan sadržaj

Vaša web stranica treba jedinstveni i bogat sadržaj s optimiziranim ključnim riječima kako bi bila visoko rangirana u rezultatima pretraživanja.

Povratne veze (backlinkovi) i recenzije

Povratne veze s drugih relevantnih i autoritativnih web stranica teško je pridobiti, ali za rangiranje web stranice backlinkovi su veoma važni.

Kôd i struktura web stranice

Vaša web stranica mora sadržavati uredan kôd kako bi je pretraživači mogli pronaći i indeksirati, a dobro kodirana stranica biti će brza i sigurna.

Što je uključeno u naše usluge optimizacije web stranice?

  • Analiza web stranica vaše konkurencije
  • Optimizacija sadržaja i kôda

  • Izrada novog sadržaja i stranica
  • Optimizacija za lokalni SEO

  • Izvješćivanje o rezultatima
  • Statistike Google Search Console alata
Pošaljite upit

Povećajte poziciju web stranice u rezultatima pretraživanja

Povećajte poziciju web stranice u rezultatima pretraživanja

Optimizacija web stranice je dugoročno najbolja investicija. Uz naše sposobnosti u optimizaciji i premium alate, garantiramo vrlo visoku poziciju u rezultatima pretraživanja!

Kontaktirajte nas!

Naši nedavni projekti

Naši nedavni projekti

Pogledajte cijeli portfelj