SEO optimizacija

SEO optimizacija

Optimizacija web stranice (SEO) omogućuje tražilicama da bolje razumiju vaš sadržaj, što osigurava veću poziciju u rezultatima pretraživanja. h1 design pruža kvalitetnu i kompletnu uslugu optimizacije web stranice. Naš fokus je na korisniku i kvaliteti sadržaja, što jamči uspjeh i vrlo dobar rezultat SEO optimizacije.

Zašto vam je potrebna optimizacija web stranice za tražilice?

Optimizacija web stranice za tražilice potrebna vam je zašto što će osigurati veću vidljivost i organsku posjećenost web stranice, a time i broj upita klijenata ili prodaju i stabilno poslovanje.

Prošlo je vrijeme kada se govorilo da sve više poduzeća ima web stranicu. Sada je svi imaju i svi se natječu za prvu poziciju, stoga je nemoguće biti prvi bez SEO optimizacije. Osim toga, Google vrlo često prilagođava svoj algoritam i vrlo je strog prema stranicama koje nisu optimizirane, odnosno ne pružaju pozitivno korisničko iskustvo ili kvalitetan sadržaj.

Bez obzira kojom vrstom posla se bavite, optimizacija web stranice za tražilice jedini je način za postizanje visoke pozicije u pretraživačima.

Što je SEO?

SEO (Search Engine Optimization) je skup aktivnosti usmjerenih na postizanje veće pozicije u tražilicama poput Googlea, Binga i drugih. Naše usluge uključuju tehničku optimizaciju stranice, stvaranje kvalitetnog i originalnog tekstualnog sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva, razne analize i istraživanja te brojne druge aktivnosti.

Kvalitetan i originalan sadržaj

Vaša web stranica treba jedinstveni i bogat sadržaj s optimiziranim ključnim riječima kako bi bila visoko rangirana u rezultatima pretraživanja.

Kôd i struktura web stranice

Optimizacija web stranice za tražilice uključuje prilagodbu strukture web stranice i tehnička poboljšanja s ciljem bržeg učitavanja i povećane sigurnosti.

Povratne veze (backlinkovi) i recenzije

Povratne veze s drugih relevantnih i autoritativnih web stranica teško je pridobiti, ali za rangiranje web stranice backlinkovi su veoma važni.

Usluge SEO optimizacije uključuju:

  • Lokalni SEO

  • Tehnički SEO

  • Optimizacija postojećeg sadržaja

  • Stvaranje novog sadržaja

  • Izvješćivanje o rezultatima
  • Analiza pozicije vaše konkurencije

SEO optimizacija je isplativa investicija

SEO optimizacija je isplativa investicija

SEO optimizacija web stranice dugoročno je najbolja i najisplativija investicija budući da se putem organskog pretraživanja ostvaruju najviše stope konverzije. Uz naše usluge SEO optimizacije web stranice i premium alate koje koristimo, jamčimo vam visoku poziciju u rezultatima pretraživanja i veću organsku posjećenost.

Tehnički SEO

Tehnički SEO

Pretraživači preferiraju brzo učitavanje stranice i brzina stranice se smatra važnim faktorom rangiranja. Zato pretraživači poput Google-a daju prednost u rezultatima pretraživanja onim stranicama koje posjeduju određene tehničke značajke kao što je sigurna veza, prilagodljiv dizajn i brzo učitavanje. Tehnička optimizacija web stranice je vrlo važan dio optimizacije za pretraživače koji je nužno obaviti da bi vaša web stranica sigurno napredovala na putu prema višoj poziciji u pretraživačima.