SEO optimizacija

SEO optimizacija

Želite da vaša web stranica bude na vrhu rezultata pretraživanja? SEO optimizacija web stranice može vam pomoći da postignete dugoročnu visoku poziciju u pretraživaču. Naše SEO usluge uključuju sve vrste SEO-a: Tehnički SEO, On-site i Off-site SEO, lokalni SEO i druge.

SEO optimizacija web stranice

SEO optimizacija web stranice

93% internetskih iskustava započinje s pretraživanjem, a 97% ljudi traži lokalne usluge ili proizvode putem interneta. Nalazi li se vaša web stranica na prvoj stranici rezultata u Google-u kada pretražujete ključne riječi povezane s vašom uslugom ili proizvodom? Ako ne, sigurno gubite veliki broj potencijalnih klijenata ili kupaca svojih proizvoda i usluga.

Bez obzira kojom vrstom posla se bavite, optimizacija web stranice mora biti dio vaše online marketinške strategije.

Što je SEO optimizacija web stranice?

SEO optimizacija web stranice (Search Engine Optimization) je proces uređivanja i stvaranja SEO friendly sadržaja za web stranice, kao i optimizacija kôda web stranice da bi svaka stranica vašeg weba bila rangirana na prvoj stranici pretraživača poput Googlea, Binga i drugih. Da bismo to postigli, moramo se osloniti na tri osnovna stupa uspješne SEO optimizacije:

Kvalitetan i originalan sadržaj

Vaša web stranica treba jedinstveni i bogat sadržaj s optimiziranim ključnim riječima kako bi bila visoko rangirana u rezultatima pretraživanja.

Povratne veze (backlinkovi) i recenzije

Povratne veze s drugih relevantnih i autoritativnih web stranica teško je pridobiti, ali za rangiranje web stranice backlinkovi su veoma važni.

Kôd i struktura web stranice

Vaša web stranica mora sadržavati uredan kôd kako bi je pretraživači mogli pronaći i indeksirati, a dobro kodirana stranica bit će brza i sigurna.

Što je uključeno u naše usluge SEO optimizacije web stranice?

  • Analiza web stranica vaše konkurencije
  • Optimizacija sadržaja i kôda

  • Izrada novog sadržaja i stranica
  • Optimizacija za lokalni SEO

  • Izvješćivanje o rezultatima
  • Statistike Google Search Console alata

Povećajte poziciju web stranice u rezultatima pretraživanja

Povećajte poziciju web stranice u rezultatima pretraživanja

SEO optimizacija web stranice dugoročno je najbolja i najisplativija investicija budući da se putem organskog pretraživanja ostvaruju najviše stope konverzije. Uz naše usluge SEO optimizacije web stranice i premium alate koje koristimo, jamčimo vam visoku poziciju u rezultatima pretraživanja i veću organsku posjećenost.

Tehnički SEO

Tehnički SEO

Pretraživači preferiraju brzo učitavanje stranice i brzina stranice se smatra važnim faktorom rangiranja. Zato pretraživači poput Google-a daju prednost u rezultatima pretraživanja onim stranicama koje posjeduju određene tehničke značajke kao što je sigurna veza, prilagodljiv dizajn i brzo učitavanje. Tehnička optimizacija web stranice je vrlo važan dio optimizacije za pretraživače koji je nužno obaviti da bi vaša web stranica sigurno napredovala na putu prema višoj poziciji u pretraživačima.