Dizajn i izrada web stranica

Dizajn i izrada web stranica

Izrada web stranice u WordPressu omogućit će vam brzo i jednostavno uređivanje i dodavanje sadržaja, a pobrinut ćemo se i za to da vaša web stranica bude lijepa, funkcionalna i ekstremno brza, kako bismo posjetiteljima osigurali što bolje korisničko iskustvo i povećali prodaju vaših proizvoda ili usluga.

Izrada web stranice u WordPressu

Izrada web stranice u WordPressu

Izrada web stranica u WordPressu najčešći je izbor klijenata, a najčešće i naša preporuka. WordPress je svoju popularnost stekao zahvaljujući jednostavnom korisničkom sučelju i mogućnostima proširenja funkcija čak i neiskusnim korisnicima. U ovom CMS sustavu, dodavanje novog ili ažuriranje postojećeg sadržaja vrlo je lako i zato ga korisnici vole.

Izrada web stranice u WordPressu je najčešće i povoljnija opcija od ostalih. WordPress nudi brojne dodatke za dodavanje određenih funkcija web stranici, kao što je web shop. Uz WP dodatak Woocommerce, web stranicu je moguće u kratkom vremenu pretvoriti u funkcionalan i kvalitetan web shop.

Ako želite profesionalno izrađenu web stranicu, kojom možete jednostavno i lako upravljati, WordPress i h1 design je prava kombinacija za vas.

Izrada web stranice WordPress
Izrada WordPress stranice

Profesionalna izrada web stranice

Profesionalna izrada web stranice ključna je za adekvatno predstavljanje vaše tvrtke ili brenda, korisničko iskustvo, ali i poziciju u rezultatima pretraživanja.  Izrada kvalitetne web stranice zahtjeva stručnost i iskustvo u različitim područjima poput web dizajna, programiranja i SEO optimizacije kako bi bilo moguće ostvariti pozitivne rezultate koji će utjecati na poslovanje.

Izrada web stranica u h1 design-u uključuje i tehničku optimizaciju koja će vašu stranicu učiniti optimalno brzom, sigurnom i prilagođenom različitim uređajima.

Izrada web stranice + Tehnički SEO

Izrada web stranice + Tehnički SEO

Tehnička SEO optimizacija dio je naše usluge izrade stranice, a pruža vrhunske performanse web stranice i osigurava kvalitetu. Uz naše sposobnosti i premium alate garantiramo visoku poziciju u rezultatima pretraživanja!

Je li izrada web stranice u WordPressu dobar izbor?

WordPress je najpopularniji  CMS sustav na svijetu, zahvaljujući brojnim prednostima u odnosu na druge CMS sustave i zato ga uvijek rado preporučujemo klijentima. Puno toga se o WordPressu može napisati, a ovdje ćemo navesti samo nekoliko najvažnijih razloga za izradu web stranice u WordPressu.

Jednostavan je za korištenje

WordPress je jednostavan za korištenje. Čak i ako nemate prethodno iskustvo u radu s WordPressom ili nekim drugim CMS sustavom, WordPress će vam omogućiti rad na web stranici bez puno muke i znanja o web dizajnu. Jasno, trebat će vam neko tehničko znanje da biste sami radili neke zahtjevnije stvari, ali uz naše upute za rad s WordPressom osnovne zadatke nije tako teško samostalno odraditi.

Budget friendly

Bilo da se radi o profesionalnim web stranicama ili o jednostavnom osobnom blogu, WordPress je u svakom slučaju dobar izbor za izradu web stranice, pogotovo jer je izrada web stranice u WordPressu puno povoljnija.

Cijena izrade WordPress web stranice ili web shopa u pravilu je povoljnija od izrade u nekom drugom CMS sustavu, kao što je Magento. Osim manjeg troška za izradu stranice, neke izmjene ili dodavanje novog sadržaja na web moguće je odraditi samostalno što smanjuje potrebu za angažiranjem web dizajnera i tako smanjuje troškove u budućnosti.

Ipak, često su samostalni pokušaji rada na stranici neuspješni pa treba pristupiti s oprezom, čak i kad je WordPress u pitanju. Savjetujemo da prvo pročitate upute za korištenje WordPressa, upoznate se sa sustavom i malo po malo napredujete.

Mogućnost razvoja web stranice

Izrada web stranice u WordPressu Vrlo važna prednost je i velik izbor tema. Teme su kosturi, odnosno predlošci za izradu web stranice i moguće ih je u potpunosti prilagoditi vizualnom identitetu tvrtke ili prema željama korisnika. Često se može čuti kako ljudi govore da je to mana jer dizajn u tom slučaju nije jedinstven. Međutim, to nije uvijek točno. Dizajn web stranice na mnogim temama potpuno je prilagodljiv i moguće je napraviti sasvim drugačiji dizajn od zadanog. Naravno, postoji i mogućnosti izrade prilagođene (custom) WordPress teme koja će svakako biti jedinstvena, ali takva opcija je mnogo skuplja i koristi se samo kad za to postoji stvarna potreba.

WordPress također pruža mnoštvo dodataka koji se mogu koristiti za dodavanje funkcionalnosti poput e-trgovine, galerije slika, formulara za kontakt i slično.

SEO friendly

Izrada web stranice u WordPressu isplati se i zato što je WordPress optimiziran za SEO. U obilju dodataka, lako je pronaći i dobar plugin za SEO, a jedan bismo svakako preporučili – Yoast SEO. S ovim dodatkom ili nekim drugim, novom sadržaju lako je dodati meta oznake kojima dajemo informacije tražilicama poput ključnih riječi ili SEO naslova, što pomaže u rangiranju web stranice i povećanju broja posjetitelja.

U ovoj objavi saznajte kako napisati dobru objavu za SEO: 8 savjeta za objavu prilagođenu SEO-u

Skalabilnost

Još jedna prednost WordPressa je njegova skalabilnost koja nam omogućuje izradu svih vrsta stranica, od jednostavnih stranica za tvrtke do velikih internet trgovina. Moguće je nadograđivati stranicu novim funkcijama, jednostavno mijenjati njen izgled i sadržaj i tako je prilagođavati trenutnim potrebama poslovanja.

Izrada web stranice u WordPressu

Izrada web stranica u WordPressu odličan je izbor ako želite pristojnu web stranicu s kojom ćete kasnije lako upravljati i razvijati je.

Kompletna usluga izrade web stranice u WordPressu

Naš tim stručnjaka ima iskustva u izradi različitih vrsta stranica u WordPressu, od jednostavnih portfolio stranica do kompleksnih e-trgovina. Pružamo kompletnu uslugu izrade stranice u WordPressu uključujući registraciju domene, odabir hostinga, instalaciju WordPressa, izradu dizajna i sadržaja, kao i optimizaciju za pretraživače.

Podrška pri korištenju WordPressa

Pored toga, uvijek smo spremni pružiti podršku i savjet klijentima nakon završetka izrade stranice, kako bi se osiguralo da stranica radi kako treba i da klijenti mogu nesmetano upravljati svojim sadržajem. Također, naš blog sadrži brojne objave s uputama za korištenje WordPressa koje vam mogu pomoći u radu.

Ukratko, izrada web stranica u WordPressu najbolji je izbor za male i srednje poduzetnike zbog jednostavnosti korištenja i mogućnosti koje WordPress web stranica pruža za prilagođavanje vašim potrebama i daljnji razvoj.

Zašto je izrada web stranice u WordPressu dobar izbor Izrada web stranice u WordPressu ima brojne prednosti, a neke od najvažnijih su:
  1. Jednostavna instalacija i konfiguracija: WordPress je open source platforma koja se lako instalira i konfigurira, što ga čini pogodnim za početnike.
  2. Velika zajednica: WordPress ima vrlo aktivnu zajednicu koja daje podršku i nudi razne dodatke za poboljšanje funkcionalnosti web stranice.
  3. Prilagodljivost: WordPress omogućuje lako prilagođavanje izgleda i funkcionalnosti web stranice.
  4. SEO friendly: WordPress je dizajniran tako da se lako može optimizirati za pretraživače, što pomaže u povećanju vidljivosti web stranice u pretraživačima.
  5. Jednostavno održavanje: WordPress omogućuje jednostavno i efikasno ažuriranje i održavanje web stranice.

Profesionalna izrada web stranice u WordPressu

Naša usluga izrade web stranice uključuje Tehničku SEO optimizaciju i jamstvo kvalitete.