Dizajn i izrada web stranica

Dizajn i izrada web stranica

WordPress web stranica omogućit će vam brzo i jednostavno uređivanje i dodavanje sadržaja, a mi ćemo je učiniti lijepom, funkcionalnom i ekstremno brzom.

Nazovite odmah!

Izrada web stranice u WordPress-u

Izrada web stranice u WordPress-u

Naše web stranice su brze i optimizirane za tražilice. Prilikom izrade stranica služimo se premium verzijama WP dodataka i tako osiguravamo brzo učitavanje stranice i odlično korisničko iskustvo. Osnovna SEO optimizacija uključena je u izradu web stranice da bi pozicija u rezultatima pretraživanja bila što bolja u samom početku.

Pošaljite upit
Izrada web stranice WordPress
Dizajn i izrada web stranica

Moderan dizajn i kvalitetna izrada web stranice

Sadržaj stranice je najbitniji, ali dizajn je ono što ljude tjera da čitaju sadržaj. Običan tekst bez dizajnerskog oblikovanja izgledat će dosadno i posjetitelj web stranice će ravnodušno nastaviti pretraživati nešto drugo. Makar vaša usluga bila bolja od konkurencije, lako je izgubiti klijenta ako ne pridobijete njegovu pažnju.

Kao što znamo da je SEO optimizacija važna, tako znamo i koliko je važan dobar dizajn i kvalitetna izrada stranice. Zato za sve klijente nastojimo napraviti stranice od kojih će zastati dah, ali i dajemo sve od sebe da budu maksimalno funkcionalne. I tu ne mislimo na to da web stranica radi, nego da putem nje dobivate nove klijente ili prodajete više proizvoda.

Pošaljite upit
UI dizajn - Dizajn mobilnih i web aplikacija

UI dizajn

Dizajn korisničkog sučelja za web i mobilne aplikacije

Pošaljite upit

Naši nedavni projekti

Naši nedavni projekti

Pogledajte cijeli portfelj