Dizajn i izrada web stranica

Dizajn i izrada web stranica

WordPress web stranica omogućit će vam brzo i jednostavno uređivanje i dodavanje sadržaja, a mi ćemo je učiniti lijepom, funkcionalnom i ekstremno brzom.

Nazovite odmah!

Izrada web stranice u WordPress-u

Izrada web stranice u WordPress-u

Naše web stranice su brze i optimizirane za tražilice. Prilikom izrade stranica služimo se premium verzijama WP dodataka i tako osiguravamo brzo učitavanje stranice i odlično korisničko iskustvo. Osnovna SEO optimizacija uključena je u izradu web stranice da bi pozicija u rezultatima pretraživanja bila što bolja u samom početku.

Pošaljite upit
Izrada web stranice WordPress
Dizajn i izrada web stranica

Moderan dizajn i kvalitetna izrada web stranice

Sadržaj stranice je najbitniji, ali dizajn je ono što ljude tjera da čitaju sadržaj. Običan tekst bez dizajnerskog oblikovanja izgledat će dosadno i posjetitelj web stranice će ravnodušno nastaviti pretraživati nešto drugo. Makar vaša usluga bila bolja od konkurencije, lako je izgubiti klijenta ako ne pridobijete njegovu pažnju.

Kao što znamo da je SEO optimizacija važna, tako znamo i koliko je važan dobar dizajn i kvalitetna izrada stranice. Zato za sve klijente nastojimo napraviti stranice od kojih će zastati dah, ali i dajemo sve od sebe da budu maksimalno funkcionalne. I tu ne mislimo na to da web stranica radi, nego da putem nje dobivate nove klijente ili prodajete više proizvoda.

Pošaljite upit

Povećajte poziciju web stranice u rezultatima pretraživanja

Povećajte poziciju web stranice u rezultatima pretraživanja

SEO optimizacija je dugoročno najbolja investicija. Uz naše sposobnosti i premium alate garantiramo vrlo visoku poziciju u rezultatima pretraživanja!

Kontaktirajte nas!

Naši nedavni projekti

Naši nedavni projekti

Pogledajte cijeli portfelj
UI dizajn - Dizajn mobilnih i web aplikacija

UI/UX dizajn

Dizajn korisničkog sučelja za web i mobilne aplikacije

Pošaljite upit

UX i UI dizajn

U web dizajnu veliku ulogu imaju UX i UI dizajneri, ali mnogima ti pojmovi nisu poznati. Što radi UX i UI dizajner i u čemu je razlika?

UI dizajn

UI dizajn (user interface) predstavlja dizajn korisničkog sučelja što je vizualna odnosno grafička strana dizajna. UI dizajneri obično imaju znanja o grafičkom dizajnu, tipografiji, teoriji boja itd. čime mogu osmisliti kvalitetan dizajn web stranice koji će na kreativan i jasan način komunicirati s korisnicima.

Ako je posao UI dizajnera dobro obavljen to vjerojatno ne ćete primijetiti, ali ako je napravljen loše, to sigurno hoćete. Posao UI dizajnera je dizajnirati intuitivnu web stranicu koju će biti lako koristiti. Ako npr. korisnik mora razmišljati na koji način može pregledati fotografije u slider-u onda to nije dobro. Cilj UI dizajna je omogućiti na web stranici sve kontrole koje korisniku mogu zatrebati i to na način da korisniku njihovo korištenje bude „prirodno“.

UX dizajn

UX dizajn (user experience) veoma je važan segment web dizajna. UX dizajneri crpe puno inspiracije na načelima grafičkog dizajna; privlačeći pozornost korisnika veličinom, izazivajući prave emocije bojom  ili postavljajući CTA (Call to Action) na pravo mjesto.

UX dizajner promatra očima korisnika ono što radi i prilagođava dizajn boljem korisničkom iskustvu što uključuje rad na performansama i dizajnu. UX i UI su međusobno isprepleteni i zajedno čine cjeloviti i kvalitetan dizajn web stranice.