Dizajn i izrada web stranica

Dizajn i izrada web stranica

Izrada web stranice u h1 design-u omogućit će vam brzo i jednostavno uređivanje i dodavanje sadržaja, a pobrinut ćemo se i za to da vaša web stranica bude lijepa, funkcionalna i ekstremno brza, kako bismo posjetiteljima osigurali što bolje korisničko iskustvo i povećali prodaju vaših proizvoda ili usluga.

Izrada web stranice u WordPressu

Izrada web stranice u WordPressu

Izrada web stranica u WordPressu najčešći je izbor klijenata, a najčešće i naša preporuka. WordPress je svoju popularnost stekao zahvaljujući jednostavnom korisničkom sučelju i mogućnostima proširenja funkcija čak i neiskusnim korisnicima. U ovom CMS sustavu, dodavanje novog ili ažuriranje postojećeg sadržaja vrlo je lako i zato ga korisnici vole.

Izrada web stranice u WordPressu je najčešće i povoljnija opcija od ostalih. WordPress nudi brojne dodatke za dodavanje određenih funkcija web stranici, kao što je web shop. Uz WP dodatak Woocommerce, web stranicu je moguće u kratkom vremenu pretvoriti u funkcionalan i kvalitetan web shop.

Ako želite profesionalno izrađenu web stranicu, kojom možete jednostavno i lako upravljati, WordPress i h1 design je prava kombinacija za vas.

Izrada web stranice WordPress
Dizajn i izrada web stranica

Profesionalna izrada web stranice

Profesionalna izrada web stranice ključna je za adekvatno predstavljanje vaše tvrtke ili brenda, korisničko iskustvo, ali i poziciju u rezultatima pretraživanja.  Izrada kvalitetne web stranice zahtjeva stručnost i iskustvo u različitim područjima poput web dizajna, programiranja i SEO optimizacije kako bi bilo moguće ostvariti pozitivne rezultate koji će utjecati na poslovanje.

Izrada web stranica u h1 design-u uključuje i tehničku optimizaciju koja će vašu stranicu učiniti optimalno brzom, sigurnom i prilagođenom različitim uređajima.

Izrada web stranice + Tehnički SEO

Izrada web stranice + Tehnički SEO

Tehnička SEO optimizacija dio je naše usluge izrade stranice, a pruža vrhunske performanse web stranice i osigurava kvalitetu. Uz naše sposobnosti i premium alate garantiramo visoku poziciju u rezultatima pretraživanja!

UI dizajn - Dizajn mobilnih i web aplikacija

UI/UX dizajn

Dizajn korisničkog sučelja za web i mobilne aplikacije

UX i UI dizajn

U web dizajnu veliku ulogu imaju UX i UI dizajneri, ali mnogima ti pojmovi nisu poznati. Što radi UX i UI dizajner i u čemu je razlika?

UI dizajn

UI dizajn (user interface) predstavlja dizajn korisničkog sučelja što je vizualna odnosno grafička strana dizajna. UI dizajneri obično imaju znanja o grafičkom dizajnu, tipografiji, teoriji boja itd. čime mogu osmisliti kvalitetan dizajn web stranice koji će na kreativan i jasan način komunicirati s korisnicima.

Ako je posao UI dizajnera dobro obavljen to vjerojatno ne ćete primijetiti, ali ako je napravljen loše, to sigurno hoćete. Posao UI dizajnera je dizajnirati intuitivnu web stranicu koju će biti lako koristiti. Ako npr. korisnik mora razmišljati na koji način može pregledati fotografije u slider-u onda to nije dobro. Cilj UI dizajna je omogućiti na web stranici sve kontrole koje korisniku mogu zatrebati i to na način da korisniku njihovo korištenje bude „prirodno“.

UX dizajn

UX dizajn (user experience) veoma je važan segment web dizajna. UX dizajneri crpe puno inspiracije na načelima grafičkog dizajna; privlačeći pozornost korisnika veličinom, izazivajući prave emocije bojom  ili postavljajući CTA (Call to Action) na pravo mjesto.

UX dizajner promatra očima korisnika ono što radi i prilagođava dizajn boljem korisničkom iskustvu što uključuje rad na performansama i dizajnu. UX i UI su međusobno isprepleteni i zajedno čine cjeloviti i kvalitetan dizajn web stranice.