Grafički dizajn

Grafički dizajn

Trebate dizajn vizualnog identiteta? Ili samo dizajn logotipa, vizitki, memoranduma i želite moderan dizajn svega toga? Na dobrom ste mjestu, javite se!

Nazovite odmah!

Kreativan dizajn vizualnog identiteta

Kreativan dizajn vizualnog identiteta

U vizualni identitet ubrajamo logotip, vizitke ili uredske materijale kao što su olovke, omotnice, rokovnici i sl. Sve to dizajniramo prema vašim smjernicama i u suradnji s vama kako bismo tvrtki dali pravi identitet. Dizajn vizualnog identiteta uključuje izradu dva prijedloga dizajna i dorade odabranog prijedloga do savršenstva.

Pošaljite upit
Dizajn vizualnog identiteta
Web i grafički dizajn

Usluge grafičkog dizajna

UI dizajn

Dizajn vizualnog identiteta

Dizajn za tisak

Dizajn logotipa

Logo je prvo što klijenti upamte i po čemu će vaša tvrtka postati poznata, stoga valja birati moderna i suvremena rješenja! Dobar logo privlači klijente, a često o njemu ovisi i zainteresiranost klijenata za vaše usluge i proizvode. Logotip bi odmah trebao identificirati vašu tvrtku, prenijeti osnovnu poruku i svidjeti se klijentima.

Osim što je važno i potrebno da logo bude vizualno interesantan klijentima, važno je da i Vi prema njemu osjećate isto. Zatražite li dizajn logotipa, naši grafički dizajneri  će u suradnji s vama predložiti  tri idejna rješenja, a odabrani prijedlog logotipa možemo dodatno uređivati do savršenstva.

Pošaljite upit
ELISA

UI dizajn

Dizajn korisničkog sučelja za web i mobilne aplikacije

Pošaljite upit

Naši nedavni projekti

Naši nedavni projekti

Pogledajte cijeli portfelj