Web shop aplikacija - AppMySite

Web shop mobilna aplikacija

Jeste li u potrazi za načinom da unaprijedite svoj WooCommerce web shop u aplikaciju? AppMySite za WooCommerce je rješenje koje tražite!

Što je AppMySite

Što je AppMySite

AppMySite je moćna platforma koja omogućuje da svoj Woocommerce web shop pretvorite u web shop mobilnu aplikaciju. U samo nekoliko klikova imat ćete potpuno funkcionalnu aplikaciju koja se sinkronizira s vašom web trgovinom u realnom vremenu.

Jedna od velikih stvari kod AppMySite-a je to što je jednostavan za korištenje. Čak i ako niste programer, lako možete napraviti web shop aplikaciju koja izgleda profesionalno i ima sve potrebne značajke. Osim toga, platforma se isporučuje s nizom prilagodljivih predložaka, tako da možete napraviti aplikaciju koja izgleda baš onako kako želite.

Napredne značajke web shop aplikacije

AppMySite omogućuje slanje obavijesti putem push notifikacija, praćenje prodaje i prihoda, a čak možete ponuditi i loyalty nagrade svojim najvjernijim kupcima.

Još jedna velika stvar kod AppMySite-a je to što je potpuno integriran s WooCommerce-om, tako da se ne morate brinuti o dodatnom podešavanju ili održavanju. Osim toga, platforma se stalno ažurira s novim značajkama i poboljšanjima, tako da možete biti sigurni da uvijek dobivate najbolje moguće iskustvo.

Dakle, ako želite pretvoriti svoj WooCommerce web shop u mobilnu aplikaciju, probajte AppMySite. Nećete biti razočarani.

5 koraka za izradu web shop aplikacije

U samo pet jednostavnih koraka možete imati potpuno funkcionalnu mobilnu aplikaciju, za svoj WooCommerce web shop. AppMySite omogućuje lako stvaranje aplikacije, čak i ako nemate iskustva s programiranjem. U nastavku pročitajte kako napraviti web shop aplikaciju s AppMySite programom za izradu mobilnih aplikacija.

Korak 1: Prijavite se na AppMySite i kreirajte račun

Prvo, trebate se prijaviti na AppMySite i kreirati račun. Samo unesite svoje ime, e-poštu i lozinku, a zatim kliknite na gumb “Registriraj se”. Nakon što ste se registrirali, dobit ćete e-poštom potvrdu i moći ćete se prijaviti u svoj račun.

Korak 2: Povežite se s WooCommerce web shopom

Nakon što ste se prijavili u svoj račun, slijedite upute za povezivanje s WooCommerce web shopom. Trebate unijeti URL vašeg web shopa i API ključ, koji možete pronaći u WooCommerce postavkama.

Korak 3: Odaberite predložak i prilagodite izgled aplikacije

Sada kada ste povezani s WooCommerce dućanom, moći ćete odabrati predložak za aplikaciju i prilagoditi izgled. AppMySite dolazi s nizom prilagodljivih predložaka, tako da možete odabrati onaj koji vam se najviše sviđa i prilagoditi ga prema vlastitim željama. Možete mijenjati boje, fontove, slike i mnoge druge elemente da biste napravili aplikaciju koja izgleda baš onako kako želite.

Izrada web shop mobilne aplikacije sa AppMySite pluginom

Korak 4: Dodajte značajke i postavke

Nakon što ste prilagodili izgled aplikacije, možete dodati razne značajke i postavke. AppMySite dolazi s mnogim značajkama poput push notifikacija, tragača prodaje i loyalty programa, tako da možete prilagoditi aplikaciju prema vlastitim potrebama.

Korak 5: Izradite i objavite aplikaciju

Kada ste zadovoljni s izgledom i značajkama aplikacije, možete je izraditi i objaviti. AppMySite će vas voditi kroz proces izrade i objave, tako da ne biste trebali imati nikakvih problema.

Prvo, trebate odabrati platformu za objavu – Android ili iOS. Zatim ćete morati unijeti neke osnovne informacije o aplikaciji, poput imena i opisa.

Nakon što ste unijeli sve potrebne informacije, možete kliknuti na gumb “Izradi” i AppMySite će započeti proces izrade. To može potrajati nekoliko minuta, ovisno o veličini vaše aplikacije.

Kada je aplikacija izrađena, AppMySite će vam dati opciju da je objavite na Google Play ili App Store. Sam proces objave može potrajati nekoliko dana, ovisno o platformi.

Nakon što je aplikacija objavljena, moći ćete je preuzeti i instalirati na svoj mobilni uređaj i početi prodavati svoje proizvode putem aplikacije.

Web shop mobilna aplikacija za početnike

AppMySite je odlična platforma za početnike jer je iznimno jednostavna za korištenje i ne zahtijeva nikakvo znanje o programiranju. Čak i ako nikad prije niste razvili aplikaciju, lako možete stvoriti aplikaciju profesionalnog izgleda.

Platforma se isporučuje s nizom prilagodljivih predložaka, tako da možete odabrati onaj koji vam odgovara i prilagoditi ga prema vlastitim željama. Lako možete dodati značajke i postavke, poput push notifikacija, loyalty programa i praćenja prodaje, kako biste povećali prodaju.

Osim toga, AppMySite je potpuno integriran s WooCommerce-om, tako da se ne morate brinuti o dodatnom podešavanju ili održavanju. Platforma se stalno ažurira s novim značajkama i poboljšanjima, tako da možete biti sigurni da uvijek dobivate najbolje moguće iskustvo.

U konačnici, AppMySite je odličan izbor za početnike koji žele stvoriti mobilnu web shop aplikaciju za svoj WooCommerce dućan bez ikakvog znanja o programiranju. Probajte ga danas i vidite koliko je lako stvoriti, realno dosta dobru aplikaciju za web shop.

Web shop aplikacija

Top deset alternativa AppMySite-u

AppMySite je jedna od popularnijih opcija za izradu aplikacije, no postoje i druge platforme. Ako ste u potrazi za drugim rješenjima za izradu web shop aplikacija, evo liste deset najboljih alternativa za AppMySite:

  1. Appy Pie
  2. Airtable
  3. AppSheet
  4. Salesforce Mobile
  5. Android Studio
  6. SurveySparrow
  7. OutSystems
  8. Visual Studio
  9. Xcode
  10. Nintex Process Platform

Zaključak

AppMySite je moćan alat za stvaranje mobilnih aplikacija iz sadržaja web stranica. Međutim, na tržištu postoji nekoliko drugih opcija koje također mogu odgovarati vašim potrebama. Appy Pie, Airtable, AppSheet, Salesforce Mobile i Android Studio su sve popularni izbori za razvoj aplikacija. SurveySparrow i OutSystems pružaju rješenja za izgradnju prilagođenih anketa i poslovnih aplikacija. Visual Studio i Xcode su oba kompletna softverska rješenja za razvoj širokog raspona aplikacija. Naposljetku, najbolji izbor za vas ovisit će o vašim specifičnim zahtjevima i preferencijama.