Izrada web stranice u WordPressu

Detalji projekta

Kategorija:

Adresa:

operando.hr

Autor:

Redizajn web stranice Operando.hr

Prije dvije godine smo imali priliku izraditi web stranicu za konzultantsku agenciju, Operando.hr.
Prva web stranica je zamišljena za mlađu skupinu ljudi, pa je tako i dizajn web stranice bio “razigraniji”, kako u samom razmještaju elemenata, njihovim različitim strukturama tako i u bojama.

U tom vremenu web stranica je zabilježila potrebnu statistiku, poput najčitanijih stranica, publike koja dolazi na web stranicu itd… S tim informacijama smo bez problema mogli napraviti kvalitetan redizajn web stranice.

Kada počnete razmišljati o redizajnu, postoje neka pitanja o vašoj postojećoj web stranici čiji će vam odgovori uvelike pomoći pri kvalitetnom redizajnu web stranice. To je najbolji način da shvatite što funkcionira, a što ne te da dublje istražite kako web stranicu učiniti boljom.

Pet ključnih pitanja kod redizajna web stranice!

  1. Koje su vaše najvrjednije stranice sada?
  2. Tko dolazi na vašu web stranicu i zašto?
  3. Koja specifična, mjerljiva potreba kupca nije zadovoljena trenutnom web stranicom?
  4. Za što ostatak vašeg tima / tvrtke koristi web stranicu?
  5. Koje stranice i elementi dobro funkcioniraju?

Dizajn i izrada web stranica Operando (operando.hr)

Minimalizam, ostaje trend u godinama koje dolaze!

Pojavom mobilnih telefona koji su omogućili pregled web stranica, web stranice su postale pristupačnije nego ikada. Tako smo ušli u eru modernog dizajna, kada se počelo razmišljati o smanjivanju količine informacija i elemenata, kako bi internetske stranice na mobitelu izgledale preglednije, te se u to vrijeme počinje nazirati današnji glavni trend u web dizajnu, a to je minimalizam.

Web stranicu  Operando.hr smo tako sveli samo na njezine najpotrebnije elemente. Slojevi i sjene za stvaranje dubine preuzimaju različite teksture i boje te tako dobivamo čisti dizajn web stranicePozornost je usmjerena na ključne elemente sadržaja.

Minimalističkim dizajnom na web stranici postigli smo da usredotočenost korisnika bude na bitnim detaljima i informacijama, a kretanje web stranicom olakšano.

Za razbijanje monotonije i dašak boja smo koristili Lotti Animacije. Bez potrebe za preuzimanjem teških animacijskih datoteka smo unijeli život u dio stranice a nismo pritom povećali vrijeme učitavanja, te tako naštetili na samoj brzini web stranice.
Savršen dodatak bilo kojoj stranici!

Redizajnirali smo i logo te dizajnirali nove vizitke!

Sve više klijenata se odlučuje za QR kod na svojim vizitkama. Dodavanjem QR koda potaknuti će te osobu da skenira vašu vizitku svojim telefonom te time odmah može dodati vas i sve vaše podatke u svoje kontakte. Nakon toga, neovisno o vizitkama vaši podaci su sigurno pohranjeni u mobitelu i gdje god i kad kod zatrebaju, tu su!

Dizajn web stranice operando.hr:

operando.hr