apartmani Dorčić

Detalji o projektu

Kategorija:

Dizajner:

Izrada web stranice za apartmane

Turizam u Hrvatskoj već je nekoliko godina za redom u porastu i to ne za sitne postotne poene što zahtjeva od iznajmljivača privatnog smještaja da počnu razmišljati i izvan okvira.

Gotovo svaki iznajmljivač svoje smještajne kapacitete popunjava preko booking stranica poput booking.com i većini iznajmljivača je to dovoljno, ali ponekad ni booking.com ne može popuniti slobodni smještaj bez obzira na porast potražnje za slobodnim krevetima. Da biste svoju ponudu apartmana na moru što bolje prezentirali potencijalnim gostima, osim opisa vaše ponude na booking stranicama, potrebna vam je i vaša vlastita web stranica za apartmane.

Jednostavno, web stranicom ostavljate bolji dojam. Slobodno možemo reći i bolji prvi dojam. Sadržajem na web stranici šaljete poruku gostima o mogućnostima vašeg smještaja, a možete ih i informirati o mjestima u vašoj blizini koja mogu posjetiti dok odmaraju na godišnjem odmoru.

Osim toga, vaša web stranica ne uzima proviziju na booking apartmana. Ovisno o vašim poslovnim odnosima s booking agencijom, booking apartmana preko vaše web stranice može biti potpuno besplatan.

Višejezična web stranica za apartmane

Izrada višejezične web stranice privlači puno više korisnika nego ona koja je pisana na jednom jeziku. To je tako iz nekoliko jednostavnih razloga, a nama je najbitnije – indeksiranje web stranice!

Google indeksira sve stranice i pri tome za bolje razumijevanje sadržaja koji indeksira koristi “meta opise“. To su dodatni podatci kojima web dizajner označava sadržaj i tako Google indeksu pruža jasniju sliku o tome što se na web stranici nalazi.

Prijevod web stranice povećat će promet na web stranicu

Jedna od meta oznaka je i oznaka koja pretraživaču pruža informaciju na kojem jeziku je pisan tekstualni sadržaj. Na taj način Google korisnicima koji pretražuju internet može ponuditi vašu stranicu na njihovom jeziku što je za web stranice za apartmane vrlo bitna stvar.

Ovo je jedan takav primjer višejezične web stranice koju smo dizajnirali za Apartmane Dorčić iz Baške na otoku Krku, a prevedena je na tri strana jezika. Uz kvalitetan marketing i SEO optimizaciju, ova web stranica može vrlo brzo isplatiti uloženi novac.

Optimizirati sadržaj web stranice, koja treba popuniti vaše apartmane, gotovo je obavezno zbog izrazito velike konkurencije, a bez rada na web stranici vrlo je teško istaknuti se.

Izrada web stranice partmani-dorcic-baska.com:

Višejezična web stranica za apartmane