Politika privatnosti

Posljednji put ažurirano: 16-Apr-2023
Datum stupanja na snagu: 16-Apr-2023

Ova Pravila o privatnosti opisuju pravila obrta H1 Design, obrt za usluge, 1. Loparska 20, Grad Zagreb 10000, Hrvatska, email: drazen.stopic@h1-design.hr, telefon: +385916509659 o prikupljanju, korištenju i otkrivanju vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu ( https://www.h1-design.hr ). Pristupom ili korištenjem usluge, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ukoliko ne pristajete na isto, molimo vas da ne pristupate niti koristite uslugu i ovu web stranicu.

Ovu Politiku privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez ikakve prethodne obavijesti i objavit ćemo revidiranu Politiku privatnosti na ovoj web stranici. Revidirana Pravila stupaju na snagu 180 dana od kada se revidirana Pravila objave na stranici, a vaš kontinuirani pristup ili korištenje stranice nakon tog vremena predstavljat će vaše prihvaćanje revidirane Politike privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

Informacije koje prikupljamo:

Prikupit ćemo i obraditi sljedeće osobne podatke o vama:

 1. Ime i prezime
 2. E-mail
 3. Broj telefona

Kako koristimo vaše osobne podatke:

Koristit ćemo podatke koje prikupimo o vama u sljedeće svrhe:

 1. Marketing/ Promocija
 2. Recenzije
 3. Prikupljanje povratnih informacija kupaca
 4. Podrška
 5. Informacije o administraciji
 6. Ciljano oglašavanje

Ako želimo koristiti vaše podatke u bilo koju drugu svrhu, pitat ćemo vas za privolu i koristit ćemo vaše podatke tek nakon što primimo vaš pristanak i tada, samo u tu svrhu(e) za koju dajete privolu osim ako se od nas ne zahtijeva da učinimo drugačije prema zakonu.

Kako dijelimo Vaše osobne podatke:

Nećemo prenijeti vaše osobne podatke nijednoj trećoj strani bez traženja vašeg pristanka, osim u ograničenim okolnostima kao što je opisano u nastavku:

 • Oglasna usluga
 • Analitika

Od takvih trećih strana zahtijevamo da koriste osobne podatke koje im prenosimo samo u svrhu za koju su preneseni i da ih ne zadržavaju dulje nego što je potrebno za ispunjenje navedene svrhe.

Također možemo otkriti vaše osobne podatke za sljedeće:

 1. u skladu s primjenjivim zakonom, propisom, sudskim nalogom ili drugim pravnim postupkom;
 2. za provedbu vaših ugovora s nama, uključujući ovu Politiku privatnosti
 3. za odgovor na tvrdnje da vaša upotreba usluge krši prava trećih strana. Ako se Usluga ili naša tvrtka spoji s drugom tvrtkom, vaši podaci bit će jedna od imovine koja se prenosi na novog vlasnika.

Zadržavanje osobnih podataka:

Zadržat ćemo vaše osobne podatke kod nas od 90 dana do 2 godine nakon što korisnički računi ostanu neaktivni ili onoliko dugo koliko su nam potrebni za ispunjenje svrhe za koju su prikupljeni, kao što je navedeno u ovim Pravilima privatnosti. Možda ćemo trebati zadržati određene podatke dulje razdoblje kao što je vođenje evidencije/izvješćivanje u skladu s primjenjivim zakonom ili iz drugih legitimnih razloga kao što je provedba zakonskih prava, sprječavanje prijevare, itd. Preostali anonimni podaci i zbirni podaci, od kojih vas nijedan ne identificira (izravno ili neizravno), mogu se pohraniti na neodređeno vrijeme.

Vaša prava:

Zadržat ćemo vaše osobne podatke kod nas od 90 dana do 2 godine nakon što korisnički računi ostanu neaktivni ili onoliko dugo koliko su nam potrebni za ispunjenje svrha za koje su prikupljeni, kao što je navedeno u ovim Pravilima privatnosti. Možda ćemo trebati zadržati određene podatke dulje razdoblje kao što je vođenje evidencije/izvješćivanja u skladu s primjenjivim zakonom ili iz drugih legitimnih razloga kao što je provedba zakonskih prava, planiranje prijevara itd. Preostali anonimni podaci i zbirni podaci, od kojih nijedan nije identificiran (izravno ili neizravno), mogu se pohraniti na neodređeno vrijeme.

Kolačići itd.

Da biste saznali više o tome kako koristimo ove i vašim izborima u vezi s ovim tehnologijama praćenja, pogledajte našu Politiku kolačića.

Sigurnost:

Sigurnost vaših podataka važna nam je i upotrijebit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlaštenu promjenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i posljedično, ne možemo osigurati niti jamčiti sigurnost bilo koje informacije koju nam prenesete i vi to činite na vlastitu odgovornost.

Veze trećih strana i korištenje vaših podataka:

Naša usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice kojima ne upravljamo. Ova Pravila o privatnosti ne bave se politikom privatnosti i drugim praksama bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojom web stranicom ili uslugom koja može biti dostupna putem poveznice na našoj web stranici. Toplo vam savjetujemo da pregledate politiku privatnosti svake stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.

Službenik za žalbe/zaštitu podataka:

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obradom vaših podataka koji su dostupni kod nas, možete poslati e-mail našem službeniku za pritužbe na H1 Design, obrt za usluge, 1. Loparska 20, e-mail: drazen.stopic@h1-design.hr. Riješit ćemo vaše nedoumice u skladu s primjenjivim zakonom.

Privacy Policy generated with CookieYes.