kako dodati link za prijavu i odjavu WordPress

Želite dodati poveznicu za prijavu i odjavu na svoju web stranicu?

Ako imate web stranicu s više korisnika poput kupaca ili običnih članova, korisno je u navigacijsku traku dodati linkove za prijavu i odjavu. Ako još nemate postavljenu mogućnost za prijavu i odjavu korisnika u ovoj objavi saznajte kako to učiniti.

Dodavanje stavke izbornika

Ako ručno dodate linkove za prijavu i odjavu problem je što se oni ne mijenjaju na temelju statusa prijave korisnika. Da ne biste morali ručno dorađivati poveznicu u kodu da radi kako ste zamislili i kako bi trebala, možete koristiti WordPress plugin za dinamički prikaz linka.

Prvo instalirajte WP plugin “Login then Logout” i aktivirajte ga. Kliknite na poveznicu “Izgled” » “Izbornici” u nadzornoj ploči da biste otvorili stranicu s izbornicima. S lijeve strane iz izbornika Login/Logut” dodajte link u navigacijski izbornik i to je to!

Dodavanje linka za prijavu i odjavu

Nakon što spremite izbornik, link će se nalaziti u izborniku u navigacijskoj traci web stranice. Kada je korisnik odjavljen, link će voditi na stranicu za prijavu, a dok je prijavljen link će biti namijenjen za odjavu.

Link za prijavu i odjavu

Nadamo se da ste u ovoj objavi pronašli rješenje za lakšu prijavu i odjavu korisnika svoje web stranice. Ako želite naučiti više o korištenju WordPress-a pročitajte prvi i drugi dio uputa za korištenje CMS sustava WordPress.

Povezane objave

Pogledaj sve

  • Kategorija: Web dizajn

  • Kategorija: Web dizajn

  • Kategorija: Web dizajn

  • Kategorija: Web dizajn

  • Kategorija: Web dizajn

Ostavite komentar