ERP za web trgovine

Upoznajte ERP za web trgovine – e-racuni.com

Danas ćemo vam predstaviti E-racuni.com, ERP sustav za web trgovine koji se može povezati sa svakom web trgovinom, a za uspostavljanje sinkronizacije dovoljno je samo nekoliko minuta bez potrebe za instalacijom plug-inova ili dodatnim programiranjem. Omogućuje da upravljate maloprodajom i online prodajom, rukujete narudžbama kupaca i zalihama, ubrzate administrativne poslove i povežete se s računovodstvom.

E-racuni.com također podržava online plaćanja računa putem PayPal, Stripe, SumUp, Barion i drugih procesora plaćanja te omogućuje uvoz izvoda za pregled plaćanja, zatvaranje računa i knjiženje. U nastavku saznajte više o E-racuni.com i kako Vam može pomoći u unaprjeđenju Vašeg poslovanja.

ERP za web trgovinu - e-racuni.com

Tražite stručnjaka za izradu internet trgovine?

Naša usluga izrade internet trgovine uključuje ERP sustav za potpuno online poslovanje

Automatsko fakturiranje narudžbi kupaca

Uz E-racuni.com, brzo i jednostavno možete fakturirati narudžbe kupaca. Vaše online narudžbe automatski se prenose u program, a račune možete kreirati izravno iz narudžbi kupaca bez potrebe za ručnim unosima. Aktivacijom opcije automatskog izdavanja računa dodatno ćete ubrzati obračun, odnosno fakturiranje narudžbi kupaca. Pored toga, možete aktivirati i automatsko slanje izdanih računa kupcima putem e-pošte.

E-racuni.com također omogućuje da zadate vlastita pravila mapiranja načina plaćanja iz web trgovine, a podržana je i fiskalizacija i slanje računa u javnoj nabavi.

Uvijek ažurni podaci o raspoloživoj zalihi

E-racuni.com omogućuje da uvijek imate ažurne podatke o raspoloživoj zalihi. Zaliha se automatski razdužuje u trenutku izdavanja računa iz narudžbe kupca, a stanje zaliha se automatski sinkronizira s web trgovinom. Također, online kupci dobivaju na uvid ažurne informacije o raspoloživim količinama.

U bilo kojem trenutku možete pratiti stanje zaliha, rezerviranih količina i lakše upravljati djelomičnim isporukama. Također, omogućeno je vođenje zaliha u skladu s ZOR, HSFI i MRS.

Podrška pri prodaji u EU

E-racuni.com pruža podršku pri prodaji u EU. Možete izdavati račune u stranoj valuti i koristiti ispis na stranom jeziku. Pored toga, pri izdavanju računa možete obračunati prekogranični (strani) PDV ili ispisati izvješće o prometu i iznosu pripadajućeg PDV-a po pojedinoj državi članici potrošnje.

Podržani su i posebni postupci oporezivanja usluga i prodaje dobara na daljinu te je omogućena izrada obračuna OSS/IOSS.

Integracija s dostavnim službama

Ovaj ERP sustav za web trgovinu omogućuje integraciju s dostavnim službama. Podržana su sučelja kurirskih službi za uvoz adresa dostave u svrhu ispisa naljepnica za pakete. Također, omogućeno je vođenje računa dostavnih službi uz izravni uvoz prometa (GLS, Overseas Express, HP, itd.) za likvidaciju plaćanja i knjiženje izvoda. Možete izravno ispisivati naljepnice za pakete te automatski obavještavati kupce o statusu pošiljke putem e-pošte i SMS-a.

E-racuni.com također omogućuje praćenje statusa poslanih pošiljki te automatsko ažuriranje stanja pošiljke na narudžbi u programu.

Povezanost s računovodstvom

E-racuni.com omogućuje povezanost s računovodstvom. Knjigovođa može samostalno pristupiti svim vašim podacima i obrađivati sve dokumente izravno u E-racuni.com, što omogućuje ažurniju knjigovodstvenu obradu dokumenata i elektroničku arhivu svih izdanih i primljenih dokumenata.

Pored toga, sustav Vas povezuje s više od 150 računovodstvenih ureda diljem Hrvatske koji već pružaju uslugu online računovodstva putem E-racuni.com.

Zaključak: ERP za web trgovine E-racuni.com odličan je izbor

E-racuni.com je korisno rješenje za sve poduzetnike koji žele poboljšati svoje poslovanje putem online prodaje. Sustav omogućuje lakše upravljanje narudžbama kupaca, zalihama i administrativnim poslovima te olakšava povezanost s računovodstvom. Povezivanje s E-racuni.com-om je jednostavno i ne zahtijeva instalaciju plug-inova ili dodatno programiranje.

Poduzetnici mogu koristiti E-racuni.com za brzo i jednostavno fakturiranje narudžbi kupaca te imaju uvijek ažurne podatke o raspoloživoj zalihi. Sustav podržava integraciju s dostavnim službama te pruža podršku pri prodaji u EU i posebnim postupcima oporezivanja usluga i prodaje dobara na daljinu. Povezivanjem s E-racuni.com-om, poduzetnici mogu unaprijediti rad s računovodstvom te imaju pristup elektroničkoj arhivi izdanih i primljenih dokumenata.
Ukratko, E-racuni.com je korisno rješenje za sve poduzetnike koji žele poboljšati svoje online poslovanje i olakšati rad s fakturiranjem, upravljanjem zalihama i povezanosti s računovodstvom. Povežite svoj web shop s E-racuni.com i iskoristite sve prednosti koje ovaj sustav pruža.

Tražite stručnjaka za izradu internet trgovine?

Naša usluga izrade internet trgovine uključuje ERP sustav za potpuno online poslovanje