Dizajn vizualnog identiteta

Vizualni identitet

Trebate dizajn letaka, brošura, roll up bannera, logotipa i želite moderan izgled svega toga? Na dobrom ste mjestu, javite se!

Logotip je dio vizualnog identiteta i njime odašiljemo jednu poruku. Vizitke pak nose svoju poruku. Isto je i s ostalim uredskim materijalima koje koristimo u svom poslovanju.

Memorandumi, računi, omotnice, brošure i drugi materijali koje koristimo u poslovnoj komunikaciji mnogo govore o tvrtki. Pobrinete li se za imidž tvrtke, dojam koji će vaš vizualni identitet ostavljati zasigurno će povećati uspjeh u poslovanju.

Dizajn vizualnog identiteta

Kontakt

Dizajn logotipa

Logotip je lice vaše tvrtke. On predstavlja vaše usluge i proizvode na tržištu i s njim rastete! Logotip je prvo što klijenti upamte i po čemu će vaša tvrtka postati poznata, stoga valja birati moderna i suvremena rješenja! Dobar logotip privlači klijente, a često o njemu ovisi i zainteresiranost klijenata za vaše usluge i proizvode. Logotip bi odmah trebao identificirati vašu tvrtku, prenijeti osnovnu poruku i svidjeti se klijentima.

Osim što je važno i potrebno da logotip bude vizualno interesantan klijentima, važno je da i Vi prema njemu osjećate isto. Zatražite li dizajn logotipa, naši grafički dizajneri  će u suradnji s vama predložiti  tri idejna rješenja, a odabrani prijedlog logotipa možemo dodatno uređivati do savršenstva.

Dizajn vizitki

Posjetnice ili vizitke su stara stvar i koriste se već mnogo godina za dijeljenje kontakata. Iako su jedan od najstarijih načina networkinga i danas se koriste za istu svrhu, ali uz dobar dizajn mogu biti i više od toga. Vizitka ostavlja dojam i zaista su jumbo plakati koji stanu u džep. Dobrim dizajnom vizitke slučajne kontakte pretvarate u kupce, korisnike ili poslovne partnere.

Dizajn letaka, brošura, kataloga, grafički prijelom časopisa…

Letak, brošura, plakat ili katalog još uvijek su za mnoge djelatnosti najbolji način reklamiranja proizvoda i usluga. Dizajn letaka, brošure ili kataloga privući će pažnju potrošača i povećati vjerojatnost prodaje. Osim reklamnih materijala, H1 Design nudi i usluge grafičkog prijeloma časopisa ili knjiga.

Naša stranica sadrži kolačiće da bi pravilno funkcionirala. Prihvaćanjem kolačića pristajete na njihovo korištenje prema našim pravilima o kolačićima.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti informacije u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Ovdje kontrolirajte svoje osobne usluge kolačića.

Ovi kolačići su potrebni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Za korištenje ove web stranice koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zbog performansi stranice koristimo Cloudflare kao CDN server. Time se postavlja kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki po klijentu. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

Odbij sve
Prihvati sve