Web dizajn

Izrada web stranica u WordPress-u

Dizajn i izrada web stranice u WordPress-u omogućit će vam brzo i jednostavno uređivanje i dodavanje sadržaja na web stranicuWordPress je najpopularnija platforma za izradu web stranice kojom se mogu služiti gotovo svi, bez posebnog znanja o web dizajnu.

Iako možda niste napredni korisnik računala i interneta, i mislite da ne ćete znati koristiti WordPress, ne morate brinuti! Po završetku izrade web stranice, naši dizajneri naučit će Vas kako koristiti WordPress da biste mogli sami kreirati novi sadržaj, ažurirati postojeći i tako postupno povećavati broj klijenata putem internetaRedovitim pisanjem objava steći ćete stalne čitatelje i povećati posjećenost web stranice, a mi ćemo vam pokazati kako urediti sadržaj i privući pažnju korisnika.

Izrada i dizajn web stranice - WordPress

Kvalitetan dizajn

Statistika ne laže… Kada kupci traže neki proizvod ili uslugu najvjerojatnije će to prvo potražiti na internetu. Počevši od Google-a, Yahoo-a ili neke druge tražilice, s mobitela ili računala, svakako će prvi izbor biti pretraživanje interneta gdje će naći web stranice koje nude baš ono što im treba i to već na prvoj stranici pretraživača.

Kako god da vas kupci nađu na internetu, bilo zbog SEO optimizacije ili plaćenih oglasa, bilo bi dobro da se i zadrže, a još bolje da se jave ili obave kupnju. Dizajn i kvalitetna izrada web stranice to može postići. Dakle, budite sigurni da će se vaša web stranica učitavati brzo, da dizajn bude atraktivan, da informacije budu lako dostupne i uspjeh u poslovanju će biti zagarantiran.

Kontakt

Privlačan dizajn web stranice

Sadržaj stranice je najbitniji, ali dizajn je ono što ljude tjera da čitaju sadržaj. Običan tekst bez dizajnerskog oblikovanja izgledat će dosadno i posjetitelj web stranice će ravnodušno nastaviti pretraživati nešto drugo. Makar vaša usluga bila bolja od konkurencije, lako je izgubiti klijenta ako ne pridobijete njegovu pažnju.

Možda smo i mi vas uspjeli zainteresirati svojim dizajnom i sadržajem pa zato još uvijek čitate… Super, drago nam je! Izrada jednostavne i lijepe stranice s prilagodljivim dizajnom upravo to ima za cilj, privući pažnju, zadržati je i nagnati korisnika da se javi i naruči vašu uslugu ili proizvod.

Kao što znamo da je SEO optimizacija važna, tako znamo i koliko je važan dobar dizajn i kvalitetna izrada web stranice. Zato za sve klijente nastojimo napraviti stranice od kojih će zastati dah, ali i dajemo sve od sebe da budu maksimalno funkcionalne. I tu ne mislimo na to da web stranica radi, nego da putem nje dobivate nove klijente ili prodajete više proizvoda.

Specijalizirani web dizajn za mala poduzeća

Zašto trebate izradu web stranice i zašto trebate biti prisutni na internetu? Zato što, prema statistici, 64% prometa na web stranice započinje pretraživanjem na Google-u. Lako je prema tome zaključiti da i vi, bez obzira koliko mali bili, trebate web stranicu da bi vas potencijalni klijenti pronašli i angažirali.

Tijekom godina, specijalizirali smo se za izradu web stranica prilagođenih malim poduzećima. Prilikom izrade uvijek nam je na umu privlačan dizajn i SEO strategija koja će donijeti rezultate i nove klijente.

Pronađite kupce ili klijente u svom gradu preko web stranice

Manja lokalna poduzeća koja imaju do 50 zaposlenika žele isto što i oni koji imaju veće tvrtke i više zaposlenika – posao za svoje radnike. Malim tvrtkama je posebno važno istaknuti zašto su drugačiji od svoje konkurencije u pogledu kvalitete i vrijednosti svojih usluga i proizvoda.

Putem tradicionalnih kanala oglašavanja moguće je doći do određenog broja klijenata, ali većina ljudi će prije nego vas angažira potražiti recenzije na webu i pronaći tvrtku koja im najbolje odgovara po cijeni i kvaliteti. Ako ste spremni za više klijenata i proširenje poslovanja, stojimo vam na raspolaganju za dizajn web stranice kojim ćete postići svoje ciljeve.

Naša stranica sadrži kolačiće da bi pravilno funkcionirala. Prihvaćanjem kolačića pristajete na njihovo korištenje prema našim pravilima o kolačićima.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti informacije u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Ovdje kontrolirajte svoje osobne usluge kolačića.

Ovi kolačići su potrebni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Za korištenje ove web stranice koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zbog performansi stranice koristimo Cloudflare kao CDN server. Time se postavlja kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki po klijentu. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

Odbij sve
Prihvati sve